Sluiten

Werken bij

Word ook een buitenmens!

Wil jij groeien in het groen?

Groeien in het groen

Hou je van aanpakken en van buitenwerk? Vind je het leuk om bij een team te horen? Dan ben je helemaal op je plek bij Progroen & milieu! We leiden je op tot een volwaardige groenprofessional.

Dat doen we met persoonlijke coaching en een opleiding die bij jou past. Bijvoorbeeld met GroenStart en TRI Groei in Groen , mbo-niveau 1 t/m 4. En heb je ambitie om door te groeien als leidinggevende? Ook daar trainen we je in.

Progroen & milieu geeft iedereen een kans die zijn/haar handen vuil wil maken en in weer en wind wil werken. Ook als je geen enkele ervaring hebt. Dat geldt ook voor:

  • schoolverlaters
  • zijinstromers
  • laaggeletterden
  • statushouders
  • mensen met burn-out

Wil je meer weten? Bel met Hans Siffels of vul hieronder je gegevens in. Vind je dit lastig? Vraag dan of iemand je wil helpen.

 

Openstaande vacatures

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures verwijzen we graag naar de website van Probedrijven. Hier zijn alle open staande vacatures van Progroen & milieu, maar ook van onze andere divisies terug te vinden. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Progroen & Milieu is op zoek naar een enthousiaste:

Uitvoerder Groenvoorziening (m/v, 36 uur, standplaats Den Helder)